Győri Mikulásnap

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Nagy örömmel osztjuk meg veletek alapítványunk által szervezett különleges esemény részleteit, amelyen menekült gyermeknek készültünk egy kis meglepetéssel.

Mikulásnap alkalmából összegyűltünk fiatalok által kedvelt győri gyorsétteremben (Mc Donald’s-ban), hogy együtt töltsük el egy kellemes ebédet, valamint hogy átadhassuk meglepetés Mikuláscsomagjainkat.

A Mikulásbatyuk sok-sok fajta csokoládét, cukorkát és természetesen gyümölcsöket rejtettek, amelyek még színesebbé tették ezt a napot. Mikulás-segédjeink szorgosan tevékenykedtek a háttérben, hogy mindenki jól érezze magát.

A délután során a gyerekek barátságot kötöttek egymással és reméljük, hogy jól érzeték magukat. A sok finomság elfogyasztása után mindenki elégedetten tért haza.

Köszönjük mindazoknak, akik támogatták alapítványunkat, lehetővé téve ezt a számunkra különleges eseményt.

További bejegyzések

Sarajevo (22-24 May)

Belgrád, irány Szarajevó! Május 22-én hajnalban útra keltünk Szarajevóba, a Miljacka folyó által szegélyezett városba. Még aznap felvettük a kapcsolatot a svájci Caritas-szal és egy

Belgrade (13-15 May)

Előző posztunkban beszámoltunk nektek szabadkai látogatásunkról és az ottani élményeinkről. Ez azonban csak a kezdet volt, hiszen nem sokkal később Belgrád lett az úti célunk.

en_GBEnglish (UK)